Névnapok
Ma 2022. 7. 2, szombat, Ottó napja van.
Holnap Kornél napja lesz.
Mai gyakorlat

Az alábbi jelenlét gyakorlat segítségedre lehet abban, hogy egyre tudatosabbá válj.:


Bár a testtel való azonosulás az ego egyik legalapvetőbb formája, a jó hír, hogy ...

Folytatás
Utolsó fórum hozzászólások
Válasz: Teri blogja
FLOW SUMMIT 5 napos ingyenes kurzus november 13-
Írta: Teri
okt 30 : 10:17

Válasz: Egy kis művészet...
Barátom a közel múltban gondolt egyet és itt hagyt
Írta: Berill
szept 06 : 10:20

Válasz: Teri blogja
mi van a tudatra ébredés után? https://www.youtube
Írta: Teri
jún 12 : 20:48

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=iTWie6-5_ps
Írta: Teri
jún 12 : 20:21

Válasz: Teri blogja
köszönöm... még, még, még!!!!!!!
Írta: Teri
febr 21 : 12:08

Válasz: Egy kis művészet...
Második verzió: „A minden ágán táncol szívem”
Írta: Berill
jan 22 : 21:33

Válasz: Egy kis művészet...
Jó ez a csend! Ha nem lenne zaj, akkor fel sem tűn
Írta: Berill
jan 10 : 14:17

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=k3pnJA2jyr4
Írta: Roby_T
jan 07 : 12:09

Válasz: Egy kis művészet...
Lélek-JELen-Léthttps://drive.google.com/open?id=1r
Írta: Berill
máj 13 : 08:39

Válasz: Teri blogja
ha lenne, remélem felrakod ide :)
Írta: Teri
ápr 16 : 00:35

Tolle Audio Player:


 
Nap vicce
A nap vicce
A geped adatai
IP
Interjúk
Josh Max interjúja


J: Szeretnék beszélgetni veled a 29 éves korodban történt átalakulásodról, amiről te is úgy nyilatkoztál, hogy akkor a személyiséged törlődőt. Sok ember tölti az életét próbálkozással, hogy vele is valami hasonló történjen, mint akkor veled fiatalon. Tudnál erről egy kicsit beszélni?

E: Abban az időben boldogtalan, depressziós és aggódott voltam. Nem próbáltam megvilágosodottá válni, mint ahogy bármi ehhez hasonló sem akartam lenni. Csak egy választ kerestem az élet dilemmájára, de értelmileg kerestem a választ – filozofikusan, vallásilag illetve gondolati úton. Minél többet kerestem ezen a szinten, annál boldogtalanabbá váltam. Aztán elértem egy pontot ahol egy szókapcsolat jutott eszemben – amit a Most hatalma című könyvemben le is írtam – „Nem élhetek magammal tovább„ Az a részem – az entitás nagyon nehézzé és fájdalmassá vált.

Hirtelen visszaléptem magamból és úgy tűnt, hogy kettő van belőlem – az ’én’ és a ’magam’ akivel az ’én’ nem tud együtt élni. Akkor most egy vagy kettő van belőlem? Ettől a felismeréstől az elmém spontán leállt. Csak néztem a mondatot: „Nem élhetek magammal tovább” Nem volt erre semmilyen értelmes magyarázat. Ki vagyok? Ki ez a ’magam’ akivel nem tudok élni? A válasz egy mélyebb szintről jött és ekkor felismertem, hogy ki voltam.

Most, hogy erről beszélek ez már értelmesebbnek hangzik, mert szavakat használok, de a felismerés az túl van a szavakon. Az ’én’ mint tudatosság azonosult ezzel az igazán nehéz mentális és érzelmi formával, ami gondolatokat tartalmaz és ezt egy energiamező kísérte. Abban a pillanatban az azonosulás ezzel az elme struktúrával visszahúzódott, összeomlott és ami megmaradt az egy tágas, békés tudatosság. Az azonosulás megszakadt mivel ez a mentális érzelmi struktúra – a hamis magam összeomlott. Az önazonosság érzetem megszűnt és utána valami olyan helyettesítette, amit nagyon nehéz leírni szavakkal. Éberség. Tudatosság. A szavak is csak néhány év múlva később jöttek, mivel még beszélni sem tudtam erről. Aggódó és depressziós voltam éveken át majd hirtelen mély békesség járt át.

J: Mit gondolsz az átalakulásodról, többet kellett e tenni azért, hogy elérd a békét, mint hagyni elmenni az idegeskedést és az aggódást?

E: Igen. Ez igazából a semminek az elérése volt: egy felismerés, hogy el kell engedni az azonosulást. Valami hirtelen ott lett, ami valójában mindig is ott volt, de állandóan el volt fedve az azonosulás által – a nehéz elme struktúrákkal. Később, amikor más emberekkel is elkezdtem foglalkozni felismertem, hogy minden emberi lényben már eleve benne van ez a dimenzió. Nem számít az, hogy mennyire aggódsz, félsz vagy akár depressziós is lehetsz, ez a dimenzió már ott van mindenkiben. Ekkor kezdtem megérteni azt, hogy miért mondja néhány mester ezt: „Te már megvilágosodott vagy” A dimenzió már itt van, csak fel kell fedezni. Valami szükséges ahhoz, hogy ellenged, felismerd ezt.

J: Tudod, amikor jöttem az interjúra nem volt ötletem, hogy ki lesz itt. A könyveidet már olvastam, de téged soha nem láttalak csak fotókon. Mikor kinyitottad az ajtót az olyan volt mintha a nap sütne a házban. Ekkor az összes fönntartásom és tartózkodásom elszállt és majdnem hangos nevetésben törtem ki.

E: Az ok, hogy ez történt ebben a találkozásban az az, hogy nem voltak gondolatok arról, hogy ki vagy te és ki vagyok én. A tudatosság nyitottságának felismerése egy másik emberben rendkívül örömteli. Ez szintén örömteli annak is, aki ezt megtapasztalja valakivel, mert jobban érzik egymás jelenlétét ebben a pillanatban.

J: Ez ritka, hogy így találkozz egy emberrel. Egy dolog ami feltűnt nekem amíg hallgattam a CD-det a -Megszólal a Csendet- idejövet az interjúra az, hogy azt mondod az emberek szerencsétlené teszik magukat és ezáltal másokat is. Nem fordult még elő velem, hogy egy olyan személy, aki szokásosan talál problémákat és úgymond ’katasztrófákat’ - és ez kihat mindenkire másra is - úgy hasson rám mint a te mosolyod.

E: Igen. Ez hat mindenkire és ezáltal belehúz mindenki mást is a saját drámájába, ők pedig így részt vesznek abban. Ez történik mind a személyes szinten és ezt látod a vállalatoknál vagy a politikában is. Néha olyan emberekkel találkozok akik különböző társaságoknál dolgoznak és azt mondják, hogy elképesztő ami lejátszódik a cégeknél és milyen sok energia ég el ilyen értelmetlen belső konfliktusok során. Ez pedig mindenki életét szörnyűvé teszi.

J: Igen. Több médiánál is dolgozok és megdöbbentenek a háborúk amiket látok amikor bemegyek az irodákba. És még ezek az emberek mondják meg nekünk, hogy mi folyik a világban! Mikor ezt tapasztalod utána sokkal kevésbé veszed komolyan a híreket, hiszen az csak egy személynek a nézőpontja a világról.

E: Igen és néha ugyan ezt tapasztalod a vallási szervezeteknél is. Mert a vallás sok esetben valójában egy ideológia. Én nem ítélem el az összes vallást, mert az nem lenne helyes, de rengeteg ember nem tudja megszabadítani magát az azonosulásától - a kondicionált gondolkodástól. Tudom, hogy minden egyes vallás magja tartalmazza az igazságot, amely sok esetben nagyon el van fedve, de attól az még ott van. Ez történik amikor egy szervezet felemelkedik, az egos szerkezet az erősödnek.

J: Azt mondod, hogy az ’összes’ vallást tanulmányoztad? Például a judaizmust, keresztényt, iszlámot?

E: Igen, egyiket jobban mint a másikat. A buddhizmust, kereszténységet és a hinduizmus néhány ágát. Mindnek a magjában ott ragyog az igazság. Néha nagyon mélyre kell néznünk, de ott van.

J: Elgondolkodtam az értelmezéseden mely szerint a kereszt, mint egy szimbóluma annak, hogy „Legyen meg a te akaratod”.

E: Ez egy különös kétértelmű szimbólum, ami alapvetően egy kínzóeszköz. Számomra, Jézus jelképezi az emberiséget. Ez az ember ki lett szögezve ehhez a kínzóeszközhöz, teljesen reménytelenül mély szenvedésben és ennél a pontnál elért a teljes megadáshoz - annak ami van. „Ne az én akaratom, hanem a te akaratod teljesüljön” Ennél a pontnál a kereszt mint szimbólum jelentősége átváltozott a kínzóeszközről egy isteni szimbólummá. Amire ez felhívja a figyelmet az a fontos dolog ami úgy tűnik közreműködik a megértésben, hogy ki is vagy. A nagy szenvedés ami a fizikai világgal együtt jár – mert végül is szenvedés néhány formája elér mindenkit- ez képes ajtóvá válni arra amit mi isteninek hívunk. Ha szerencsés vagy akkor a szerencsétlenség az előtt történik mielőtt a fizikai forma elvész és pszichológia forma feloldódik. Ez néha extrém szenvedéseken keresztül történik meg, mikor az emberek elvesztik mindenüket vagy amikor rájönnek, hogy nincs túl sok idejük az életből. Tehát ilyenkor szembe néznek az extrém csapással amit nem tudnak sehogyan sem elkerülni.

Az életfelfogások összeomlanak amikor szembe kell nézni az extrém csapásokkal. Még ha volt is korábban valamilyen filozófiai vagy vallási hitük azoknak az embereknek akikkel ezek a csapások megtörténtek, rögtön megkérdőjelezték a saját hitüket mikor szembe kellett nézni a szeretjük, gyerekük vagy a házastársuk a halálával. „Nem feltételeztem, hogy ez történik velem. Nem ez volt az megállapodásom Istennel. Nem számítottam rá, hogy majd szenvedek is” Az elme az ’én’ összeomlik, a magyarázatok elhallgatnak. Szembe kell nézned azzal a csapással, amit nem tudsz megmagyarázni. A csapással ami látszólag úgy tűnik, hogy megtagadja a létezését valami sokkal mélyebbnek.
A kereszt szintén egy kapuvá válhat számodra a szeretethez, ami még most közted és a transzcendentális dimenzió között áll.

Valaki egyszer így értelmezte ezt az utat: ’Amiből ez az út áll, az maga az út’ És ráeszmélsz, hogy nem állsz belsőleg tovább ellen annak a formának amit a jelen pillanat felvesz. Én ezt a pillanat ’ilyenségének’ nevezem.

J: Csapás lenne vagy csak szél ellen kiáltás amíg próbálok dolgozni?

E: Igen. Legyen az egy kicsi vagy egy nagy dolog, de az alapvetően az ellenállási mechanizmus ugyanolyan fajtája. Egy belső ’nem” arra ami van. Amint a ’Most’ jelen lesz az életben, a teljes életed kifog tárulni akárcsak ez a jelen pillanat. Az emberek nem ismerik ezt fel, pedig mindenki számára csak ’ez’ van . Ez a pillanat. Mindig.

Nagyon különös ezt szavakba önteni. Az életed mindig ez a pillanat. Nem több, nem kevesebb. De éppen ’ez’ az amitől a legtöbb ember próbál tudattalanul elmenekülni. Ők állandóan valamilyen jövőbeli pillanatban vannak ahol a dolgok remélhetően jobbak vagy még teljesebbek. Vagy mentálisan kivetítenek egy jövőbeni pillanatot ahová félelemmel tekintenek, ahol majd megkell birkózniuk ezzel a lehetséges dologgal ami akár rosszra is fordulhat. Nem vesznek tudomást az életteliségről ami tulajdonképpen elvan rejtve a Mostban. Ez egy kollektív mentális szokás - menekülni ez elől - a pillanat ilyenségének a tagadása, ellenállása. ’Nem csatlakozás a Mosthoz’ ezt mindenki megörökli ami része a kollektív mentális kondicionáltságnak. Úgy tanultunk meg élni ahogy a szüleink ill. az iskola tanította. Valószínűleg megörököltük ezeket az elme szerkezeteket amik megteremtik ezt a fajta tudattalanságot.

De most egy váltás történik az emberiségben, egy váltás a tudatosságban azért mert annak most kell történnie. Mert ha ez nem történne most, valószínűleg az emberiség nem élné túl. Az emberi elme díszfunkcionalitása és kondicionáltsága egyre jobban és jobban tűrhetetlenné válik a bolygónak és az emberiségnek. Az emberek nem képesek sokáig tovább élni önmagukkal. Mint ahogy a bolygó sem tud már sokáig tovább élni az emberekkel. A díszfunkcionalitás nagyon túlzottá vált a technológián keresztül.

Ez a díszfunkcionalitás ugyan olyanná erősödött –akárcsak egy harcos aki egy kardal több száz főt is megtudna ölni. Tehát vannak fegyvereink, eszközeink: pusztítani, szennyezni a bolygót az erdőket, számtalan megnyilvánulása van az embereknek amivel szolgálhatják ezt a díszfunkciót, őrültséget. Ez egy különös ellentmondás. Az emberek intelligensek, de ha másfelől megnézed a történelmet vagy a televíziót, szintén hihetetlenül buták is.

J: Beszéljünk a tömegpusztító fegyverekről, mit tudnánk azokkal tenni? Mit tudnánk azokkal az országokkal tenni akik például a hazánk vesztét kívánják? Mi az alternatíva ha a másik oldal hajlamos az öngyilkosságra akárcsak a Szeptember 11.-ei támadáskor? Ha neked egy hatalmas sereg rendelkezésedre állna mit tennél vele?

E: Nem tudom mit tennék, mert csak azt tudom mi a helyes egy bizonyos szituációban amelyik reakciót követel. Az nagyon nehéz amikor csak a feltételezéseket nézed. Mindössze annyit tudnunk most tenni, hogy mint egy szemtanúként nézzük a díszfunkciót és annak a kollektív aspektusait.

Tapasztalhatjuk például mi történik a Közel-keleten, teljes az őrület és a konfliktus Izrael és Palesztina között. Láthatjuk, hogy egyes frakciók megvannak győződve arról, hogy az ő mentális helyzetük a egyetlen és tökéletes. Egyes pártok úgy tekintenek magukra mint a másik áldozatára. Tavaly egy írótól a következőt olvastam: ’egyik oldal sem ismer el semmilyen más beszámolót csak a sajátját’ és ez szintén igaz. Beszámoló itt pedig azt jelenti amit te a történeten keresztül értelmezel a valóságnak.

Az embereknek kollektív történeteik vannak amik nem mások mint mentális perspektívák és mentális állapotok. Persze mikor ők ezt elmagyarázzák neked ez úgy hangzik mintha teljesen igaz és helyes lenne. Majd ha találkozol egy másik történettel és azt szintén elmesélik neked az is úgy hangzik mint ami igaz. Mindkét elbeszélésben annyira elbájoló az ő mentális azonosulásaik ezzel az adott mentális állapottal, hogy ezen kívül nem látnak semmi mást. Ez hitelesen szimbolizálja azt a valós dolgot ami megtalálható az emberi díszfunkcionalitás magjában.

Ezt határozottan látod kollektívan. Egy képességbeli hiányosság, hogy megtartsd az igazságot a tudatosságodban. Átemelkedés a polaritásokon ezt mondja: hogy itt van ez a perspektíva ami a miénk és szintén látom a másik perspektívát ami a tied. Ha mindkettő fél megtudná ezt tenni – vagy ha egy párt tudná ezt tenni – akkor vége lenne az őrültségnek. Ez kettőn áll. Ezt szintén láthatod a személyes kapcsolatokban és házasságokban is amik a háború állapotában léteznek. Mindkettő el van varázsolva. Állandóan jelen van ez a folyamatos igény arra, hogy igazuk legyen. Ami végső soron azt jelenti, hogy azonosulták a gondolkozással. Nem léptél ki a gondolat szerkezetéből – mentális állapotukból. Kiút az őrületből az, hogy felismerjük a gondolat az csak gondolat. Látni a gondolkodásod folyamatodat, látni, hogy egyetlen gondolat sem képes bezárni a teljes igazságot semmilyen szituációba. Ki kell lépni a gondolatból, hogy ezt megláthasd. Ahhoz, hogy éberré válhass ki kell lépni a gondolatból. Néhány ember már túl lépett a gondolaton, a szenvedésen, míg mások pedig már képesek kilépni a gondolatból mert látják a gondolat díszfunkcionalitását.

Tehát mikor látjuk a terroristákat, ahogy szenvedést okoznak ártatlan embereknek, ezreket ölnek meg vagy felrobbantják magukat, felmerül bennünk a kérdés: miért nem veszi észre magát, hogy mit tesz?
Nem látja mert lecsökkentette a többi emberi lényt maga körül egyszerű mentális fogalommá. Mentális címkéket rak más emberekre, csoportokra vagy bárminek is nevezze őket- hitetlenek, gonosznak. Ha egyszer már fogalmizált egy másik embert azzal már lefedte annak a lényeges életteliségét és a magáét is egyben. Azonosulttá válik a saját magáról alkotott fogalmakkal, arról akinek hiszi magát – a hívő, az igazság birtokosa. Ezután már képesé válik erőszakos cselekedeteket okozni más embereknek anélkül, hogy bármit is érezne, mert már érzéketlenné tette magát és lecsökkentette az áldozatai életteliségét is.
Tehát az erőszak nagyon egyszerűvé válik amikor azt csak a gondolat szintjén működteted. A gondolat és plusz egy nagyon pusztító érzelem az ami együtt párosul a romboló gondolat mintákhoz. Ez az ami irányítja terroristát. Őrá valóban igaz az amit Jézus a kereszten mondott: „Nem tudják mit cselekszenek.”
Spirituális nyelven szólva ők teljesen tudattalanok. A tudatlanság azt jelenti, hogy teljesen azonosultál a gondolattal. A valóság lecsökkentése egy fogalmi szintű valósággá. Sok erőszak keletkezik ezen az úton.

Nem csak a terroristák azok akik tudatlanok. Amerika hatalmas mennyiségű esztelen fegyverzetet gyárt, biológiait és kémiait is. Ők hozzák létre a legtöbb pokli fegyvert – amit ha használnának valószínű, hogy a Föld pokollá válna. Miért dolgoznak ezen? Több ezer intelligens tudós van akiket a kormányok finanszíroznak. Mi a cél azzal, hogy ilyen fegyvereket alkotunk, amiket ha használnánk pokollá változtatná a Földet? Nincs még elég fegyverük? Rájuk is vonatkozik: „Nem tudják mit cselekszenek.” Láthatod az emberi tudatlanság számos formáját, ami nagyon tisztán kivehető a terroristáknál. Néha nagyon egyszerű ezt az őrültséget felfedezni másokban, de ugyan ezt magunkban is meg kell látnunk.

J: Hogyan tudod ezt meg tenni? Hogyan lehetséges ez?

E: Nos, először ezt személyes szinten szükséges megtenni. Például észre venni azt, hogy mennyire azonosultam a saját mentális állapotommal pl. mikor beszélek valakivel, mikor erőfeszítéseket teszek vagy lehetőséget, ötleteket osztok meg másokkal és ezeket az álláspontokat egy másik ember megkérdőjelezi. Erre ő mondhatja: ’nem nincs igazad, ez nem így van.’ Ilyenkor kell meglátni azt az erőszakot amivel véded a pozíciódat és ez a látás tesz valójában még tudatosabbá mert észrevetted azt. Ekkor valami más kezd felemelkedni ami nem a kondíconált gondolkodás, de mégis éberség.

J: Ahelyett, hogy azt mondanád: ’Nincs igazad’

E: Igen, mert mikor az emberek elfogultak a saját igazukkal és álláspontjaikkal szemben hatalmas mennyiségű védekezés kényszert és erőszakot indítanak útjára. Miért tud két ember ilyen zavarttá és néhány esetben erőszakossá is válni, mikor a mentális pozíciójukat védik? Mert ebből származtatják a saját éntudatukat. Gondolat felruházta magát. Ez a igazi lényege a díszfunkciónak - az emberek magukat az éntudaton keresztül gondolják. Ez egy káprázat, mert akik valójában vagyunk az sokkal mélyebb mint a gondolat. Ezt csak akkor ismerik fel amikor elválasztják magukat a gondolataiktól és mint egy megfigyelőjévé válnak a gondolat számára.

Ki vagy mi képes észrevenni, hogy azonosultál egy mentális állapottal? Ki vagy mi van benned aki-ami képes megfigyelni az érzelmi erőszakot amikor az kialakul és ezáltal elkezded védeni a saját helyzetedet? Majd ekkor megkérdezheted: ’Hú, mi történik? Mit védek?’. Te egy illuzórikus éntudatot védesz – az éntudatodat, az elme szerkezetedet.

Ez az igazi díszfunkció ami viszonylag kicsiben ártatlannak látszik, de egy ehhez nagyon hasonló díszfunkcionalitás vezeti a terroristát is. Ez csak benned van amit fel is tudsz fedezni. És ha ezt már látod, akkor már látod az emberi díszfunkcionalitás és őrültség gyökerét is, ami nem más mint - azonosulást a gondolattal. De abban a pillanatban ahogy ezt már észleled, fél lábbal már kint is vagy belőle. Ennek a látása az már nem része a díszfunkcionalitásnak. Más szavakkal, mikor látod, hogy őrült vagy, már nem vagy tovább őrült.

Valami új kezd felvirágozni az emberiségben, amit én néha kondicionálatlan tudatosságnak nevezek. De ezt hívhatjuk a csend terének is, ahol láthatod az emberi elme megtört gyökereit. Ha ez egyszer már felmerült benned onnantól ezt a folyamatot már nem lehet megfordítani. Ez egyre jobban és jobban kiteljesedik és így egyre kevésbé fogsz azonosulni a gondolat szerkezetével, ezáltal a gondolat sem lesz sokáig díszfunkcionális tovább. Ez valójában gyönyörű. Ezt szintén használhatod a céljaid eléréséhez is. Csodálatos, mert nem sokáig keresel már azonosulást a gondolat szerkezetében, hiszen már most tudod, hogy aki vagy az mélyebb annál. Te maga az igazi éberség Vagy, ami megelőzi a gondolatot. Te a csend Vagy, ami sokkal mélyebb és hatalmasabb a gondolatnál. Ezt ’Csendnek’ nevezzük, de ez csak egy szó, ami le lett csökkentve valamivé. Ez annál több, ez a tudatosság önmaga, a kondicionálatlan, ami minden emberi lénynek az esszenciája. Mikor valakivel találkozol ebben a nyitott, éber, címkézés nélküli állapotban anélkül, hogy a másikat mentálisan bírálnád, akkor te már úgy működsz mint egy tudatos éberség az emberi lények között. Ez drámaian megváltoztathatja az emberi kapcsolatokat. Azon emberek között akiknél már működik az éber jelenlét náluk már nem sokáig fognak dominálni az elme szerkezetei. A legmélyebb szinten ez maga a szeretett is, mivel ez az egyetlen dimenzió ahonnan a szeretet betud áramolni ebbe a világba.

J= Josh Max
E= Eckhart Tolle


Oldal:   <<        >>  
[Welcome]

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!


Közösségi Megosztás
Idézetek Tolle-tól

-oOo-
Minden bőség alapja: méltányolni az életedben már meglévő jót.
-oOo-

Még több idézet


Szavazás

Milyen gyakran alkalmazod Tolle jelenlét gyakorlatait?

Nem szoktam gyakorolni

Minden nap rendszeresen

Egy-két naponta

Egyszer-kétszer hetente

Havonta eszembe szokott jutni párszor

Néha egy-két hónap is eltellik nélküle

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 114
Korábbi szavazások
Chatbox
Teri
márc 10 : 00:51
Tolle videó fordítás különös, ámde hatásos módja
- LINK -

Teri
nov 10 : 12:55
FLOW Summit november 13-án kezdődik. Már 50000-en csatlakoztak. Gyere Te is

Teri
okt 30 : 10:16
FLOW Summit 5 napos ingyenes kurzus
- LINK -

Teri
jún 12 : 20:29

Teri
máj 16 : 23:16

Teri
ápr 04 : 20:07

NN
jan 07 : 12:46

NN
aug 17 : 13:39
Ez tényleg jó volt, köszi!
- LINK -

Teri
aug 15 : 16:17

Teri
aug 13 : 18:18
Seth megszólal (hangoskönyv, ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:41
Ramana Maharshi film, magyar felirattal (ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:27

Teri
jan 24 : 11:53

Teri
jan 24 : 11:48

Teri
jan 24 : 11:47

Zsolesz
dec 23 : 04:15
Egy kihalt fórum is lehetőség, hogy a spirituális egó újabb siker-művét reklámozhassa.
A spiri bölcselkedés is jobban megy, ha közben dől a lóvé!

Shaw
dec 21 : 10:51
Tíz tipp, hogy hogyan segíthetjük elő azt, hogy gyermekeink egyénisége spirituálisan kivirágozzon
- LINK -

Shaw
nov 23 : 16:47
Az ölelés, mint spirituális kapu

- LINK -

Roby_T
nov 22 : 11:24
Az óceán látható,
a felhő látható.
A kettő közötti átmenet átalakítóereje vagyok én.
...csak néha megpihenek változó óceánként, felhőként.

Shaw
nov 20 : 17:14
A szellemi születés elmarad?
- LINK -

Teri
okt 02 : 22:56
(magyar felirat alul beállítható )
az "én" illúziója
- LINK -

Bigcsok
szept 20 : 17:31
?

Teri
júl 25 : 23:31
Gergőnek:
- LINK -

Teri
júl 23 : 14:48

Ibolyka
máj 15 : 09:40
Kedves Teri!

Köszönöm. Beszélgetni szeretnék néha, de akkor ezt nem is teszem. Köszönöm. Csodás
utat.


Olvasmányok
Mi a spirituális föleszmélés?
- LINK -

Az ego
- LINK -

A belső test
- LINK -

A boldogság titka
- LINK -

A halhatatlanság kétségbevonhatatlan bizonyítéka
- LINK -

Megvilágosodás? Mi az?
- LINK -

A Csend
- LINK -

Fölébredés
- LINK -

A Tudat
- LINK -

Frekvenciatartók
- LINK -

Nem kulcsfontosságú a gondolkodás
- LINK -

A csend és a belső csend
- LINK -

A fájdalomtest föloldása
- LINK -

Vess véget az idő káprázatának
- LINK -

Mit tegyünk a fájdalomtesttel?
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Elfogadás
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Élvezet
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Lelkesedés
- LINK -

Mi a különbség közted és a spirituális mester között?
- LINK -

Egy-két lényeges dolog Eckharttól.
- LINK -

Ő használ téged! Ez a betegség!
- LINK -

Amíg az elmével azonosulsz addig a fájadalom elkerülhetetlen.
- LINK -

A múlt fájdalma: a fájdalomtest föloldása.
- LINK -

Hozzáférni a Most erejéhez.
- LINK -
Holdtlte
CURRENT MOON
Jósgömb

Kérlek írd meg a kérdésed amire választ szeretnél kapni!TolleTube Kicsiben
Copyright © 2009-2014 - Minden jog fenntartva uj-fold.hu