Köszi! Ez a srác tényleg "ott" van. - LINK - (Van még valami Tole? ) "Azon a napon megtudjátok, hogy én az Atyámban vagyok, ti énbennem, én pedig tibennetek." Jn 14,20
ha lenne, remélem felrakod ide "Itt az idő, hogy észrevegyem: minden gondolatom egy illúzió! " (Horváth Mónika )Mikor felébredsz megszűnnek a kérdéseid, mert a felébredés az én hiánya és mindig csak az én keres.(Suhajda Zsolt)
köszönöm... még, még, még!!!!!!! "Itt az idő, hogy észrevegyem: minden gondolatom egy illúzió! " (Horváth Mónika )Mikor felébredsz megszűnnek a kérdéseid, mert a felébredés az én hiánya és mindig csak az én keres.(Suhajda Zsolt)
- LINK - "Itt az idő, hogy észrevegyem: minden gondolatom egy illúzió! " (Horváth Mónika )Mikor felébredsz megszűnnek a kérdéseid, mert a felébredés az én hiánya és mindig csak az én keres.(Suhajda Zsolt)
mi van a tudatra ébredés után? - LINK - "Itt az idő, hogy észrevegyem: minden gondolatom egy illúzió! " (Horváth Mónika )Mikor felébredsz megszűnnek a kérdéseid, mert a felébredés az én hiánya és mindig csak az én keres.(Suhajda Zsolt)
FLOW SUMMIT 5 napos ingyenes kurzus november 13-tól - LINK - üdv. Teri "Itt az idő, hogy észrevegyem: minden gondolatom egy illúzió! " (Horváth Mónika )Mikor felébredsz megszűnnek a kérdéseid, mert a felébredés az én hiánya és mindig csak az én keres.(Suhajda Zsolt)